Kapcsolat

Turcsányi Árnyékolástechnika


Bori-Hócza Balázs

( késztermék részlegvezető )

+36-30-462-0092

Vállalkozás vezetője:

Turcsányi János E.V.

+36-30-324-6208


Nyilvántartási szám:

41493282

Székhely: 
1156 Bp. Nyírpalota u.78.


Adószám: 
66956060-1-42


E-mail:
redony.napellenzok@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00


Tárhelyszolgáltató:

Oleander Informatikai Kft.

3525 Miskolc, Görögszőlő u.1.

Iroda:

3525 Miskolc, Széchényi u.22.

Telefon:

+36/46/200-400

E-mail:

iroda@honlap.hu

Adószám:

23082445-2-05

Cégjegyzékszám:

05-09-020932

Motoros redőny javítás

A nyár közeledtével a napos órák száma egyre csak növekszik, a nappalok hosszabbodnak, a nap egyre magasabban jár és hosszabb ideig tűz be a szobákba. Egy megbízható redőny segítségével nagyszerűen lehet szabályozni azt, hogy mikor és mennyi napfény jusson be a lakásba, gond csak akkor van, amikor a motoros redőny javításra szorul.

Amíg az elromlott motoros redőny javítását lehet halogatni télen, addig a melegebb idő beköszöntével már nem érdemes. A redőny télen is hasznos, hiszen szigetel, de ha nem tudjuk mozgatni, akkor sokkal kellemetlenebb tavaszi-nyári napokra számíthatunk.

Keressen fel minket bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy az elromlott motoros redőnyét újra tökéletesen tudja használni. Kizárhatja a tűző, meleg napsugarakat, amikor szükség van rá, de be is engedheti a napfényt ahelyett, hogy a sötétben ücsörögne.

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot a motoros redőny javítására!

Motoros redőnye javításra szorul, és nem tudja, hogy mi lehet a baja? A legésszerűbb, ha rögtön szakemberekre bízza a probléma feltérképezését és motoros redőny javítását. Érdemes tudni, hogy ha működik a motor, attól még elromolhat a redőny. Előfordulhat, hogy hiába működik, akadozva érkezik le a redőny, mellé fura hangot ad. Rosszabb esetben nem csinál semmit a motor, csak búg. További hiba lehetőség, ha nem ad ki hangot, nem mozdul és a távirányítóra sem reagál, teljesen lebénul.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat, ha azt szeretné, hogy minél előbb újra használható legyen a redőnye! Motoros redőny javításban nagy tapasztalattal és kedvező árakkal várom! Árajánlatért keressen bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!


Milyen esetekben van szükség a motoros redőny javításra? 

 

 

 

motoros redőny javítás

Ahogy más műszaki berendezéseknél, úgy a motoros redőnyöknél is előfordulhatnak meghibásodások. Közöttük vannak olyan jelenségek, amik sokkal összetettebb problémára utalnak, ezért a motoros redőny javításához mindenképp szakemberre van szükség.

Abban az esetben elengedhetetlen a szakember a motoros redőny javításához, amennyiben a szerkezet kapcsolója használatakor nem reagál semmire és motorhangot sem ad ki. A problémát több tényező okozhatja, de az esetek jelentős részében ezt a hibát az elektromos hálózat válthatja ki. A motoros redőny javítását ekkor a szakember a biztosítékok, kismegszakítók ellenőrzésével kezdi. Ha kiégett a biztosíték, azt szükséges cserélni, a lekapcsolt kismegszakítókat pedig vissza kell kapcsolni. Ekkor a bekötő doboz is ellenőrzésre kerül: a szakember feszültséget mér, és ha van feszültség, akkor a motorkábel vezetékeinek érintkezését kell megvizsgálni. Mindez roppant összetett, ezért nem érdemes hozzálátni laikusként a motoros redőny javításának!

A másik gyakran előforduló probléma az, amikor elindul a motoros redőny, de a redőnypalástot ferdén húzza fel vagy engedi le. Ebben az esetben a redőnypalástot a tengellyel összekötő akasztó tört el. A motoros redőny javítását ekkor azért nem lehet túl sokáig halogatni, mert a letört redőnypalást beszorulhat mozgatás közben, ami további meghibásodást okozhat a szerkezetben.

Ha az említett jelenségek közül bármelyik érinti Önt, vagy más problémát észlelt a redőny használatakor, mihamarabb forduljon hozzánk bizalommal a motoros redőny javításáért! A helyreállítással kapcsolatban gyors munkát végzünk, így nem kell sokáig hanyagolnia árnyékolóját. Mi biztosan a hiba pontos okát fogjuk feltárni, így megfelelő segítséget kaphat tőlünk a helyreállításban. Ügyfélközpontú szolgáltatásunk rugalmas és megbízható, garantáljuk elégedett lesz munkánkkal. Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Motorosredőny-javítás: mechanikai, vagy elektronikai problémák az árnyékolón

 

 

A motoros redőnyök sokkal több szabadságot adnak a tulajdonosaiknak, mint a régi típusú, hagyományos redőnyök. A kettő modell ugyanazt a funkciót tölti be: árnyékol és szigetel, nyugalmat és privát szférát biztosít a használóinak, a működtetésük azonban eltér abban, hogy az egyik manuálisan, egy egyszerű redőnyautomatával mozgatható, a másik pedig beépített motorral, távirányítóval. Mindkét redőny képes meghibásodni, és bizonyos okokból felfüggeszteni a működését.

A motoros redőny javításának két területe is van: az egyik a mechanikai, a másik pedig az elektronikai javítás körébe tartozik. A régi redőnyök és az újabb, motoros redőnyök is elakadhatnak; ez az egyik leggyakoribb probléma. Le-, vagy felhúzáskor a lamellák nem tudnak tovább mozogni, valami az útjukat állja, és feltorlódnak. A motoros redőnyöknél a motor valami miatt nem érzékeli, hogy a redőny megakadt, ezért tovább működik, miközben megterheli az erőlködés. Az elakadás ellenére tovább mozgatja a léceket, amik ilyen esetben gyakran eldeformálódnak, vagy rosszabb esetben el is törnek.

Ha ilyesmit tapasztal a saját redőnyénél, semmi esetre se próbálja saját maga megszerelni, hiszen azzal könnyen lehet, hogy csak ront a helyzeten, és komolyabb károkat okoz! Hívjon képzett szerelőt motorosredőny-javításhoz, és biztos lehet benne, hogy a redőnye jó kezekbe kerül, hamarosan már újra működőképes lesz! Mechanikai és elektronikai hibákat egyaránt orvosolunk motorosredőny-javításnál, alkatrészt cserélünk, beállítunk, szerelünk.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, ahol hagyományos és motorosredőny-javításban egyaránt jártas szakemberek dolgoznak, és vegye igénybe szolgáltatásainkat akkor, ha az árnyékolója nem működik a megszokott módon! A motorosredőny-javítás mellett gondoskodunk a redőny motorjának pontos beállításáról is, illetve a karbantartásról, amennyiben arra van szükség!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és hívjon időben szakembert motorosredőny-javításhoz!Motoros redőny szerelését is vállaljuk!

 

 

motoros redőny szerelésMint minden, a redőny is meghibásodhat. Ez igen bosszantó tud lenni, hiszen így nem tehetünk semmit a betűző nap ellen, és a kívülről való belátást sem korlátozhatjuk. Előfordulhat a kézi redőnnyel is, hogy nem működik, de természetesen a motorosnál is, sőt, itt a motor miatt még nagyobb a hibalehetőségek száma. Azonban nem kell kétségbe esni, hiszen cégünk motoros redőny szerelést is vállal!

A komolyabb motoros redőny szerelést gyakran el lehetne kerülni, mert a meghibásodásnak sokszor vannak előjelei. Furcsa hangok, időnként egy kis akadozás is jelezheti, hogy valami nincs rendben. Ha már ekkor kihívunk egy szakembert, ő meg fogja találni a zaj forrását és elejét veszi a bonyolultabb javításnak. Amikor azonban már végképp nem tudunk mit kezdeni, és az árnyékoló nem működik,  mielőbb érdemes igénybe venni a motoros redőny szerelést.

Gyakran előfordul távirányító hiba. Cseréljük újakra az elemet, szerencsés esetben ezzel meg is oldódik a gond. Picit rosszabb, de még mindig szerencsés esetnek számít, ha tönkrement a távirányító. Ez általában csak egy új vásárlásával orvosolható. Nézzük meg azt is, hogy az elektromos hálózattal minden rendben van-e! Ha itt sem találunk hibát, akkor sajnos lehet, hogy a gond nagyobb, és motoros redőny szerelésre lesz szükség. Ha halljuk, hogy a motor zúg, de a redőny nem indul, akkor valószínűleg eltörtek az akasztók, amik a tengelyt a redőnypalásthoz csatlakoztatják. Ha az árnyékoló elindul, de ferdén, akkor csak egy vagy két akasztó törhetett el.  Előfordul, hogy a motor elállítódik, és újra kell programozni. Ez általában egy külső, erősebb hatás következménye, de szerencsére javítható.Turcsányi redőny | +36-30-324-6208 | redony.napellenzok@gmail.com 1156 Budapest, Nyírpalota u.78.