Kapcsolat

Turcsányi Árnyékolástechnika


Bori-Hócza Balázs

( késztermék részlegvezető )

+36-30-462-0092

Vállalkozás vezetője:

Turcsányi János E.V.

+36-30-324-6208


Nyilvántartási szám:

41493282

Székhely: 
1156 Bp. Nyírpalota u.78.


Adószám: 
66956060-1-42


E-mail:
redony.napellenzok@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00


Tárhelyszolgáltató:

Oleander Informatikai Kft.

3525 Miskolc, Görögszőlő u.1.

Iroda:

3525 Miskolc, Széchényi u.22.

Telefon:

+36/46/200-400

E-mail:

iroda@honlap.hu

Adószám:

23082445-2-05

Cégjegyzékszám:

05-09-020932

Redőnyjavítás

A redőny alapvető árnyékoló eszköz, ugyanúgy van belőle mindenhol, ahogyan függönyből is. Az egyik lényeges különbség a kétféle árnyékoló között az, hogy a függönyre nem jellemző, hogy meghibásodik. Csak elhúzzuk és kész; ha elszakad, megvarrjuk. A redőnnyel már egy kicsit más a helyzet, hajlamos például elakadni, beragadni. Előfordulhat, hogy a redőnygurtni meglepetésszerűen elszakad, és a redőny nem mozdul se felfelé, se lefelé.

A lehúzott állapotban maradt redőny bosszantó dolog, hiszen a heveder már elszakadt, a redőnyt nem tudjuk mozgásra bírni. Ez nemcsak azért frusztráló, mert van a lakásban egy elromlott dolog, ami javításra vár, de azért is, mert amíg a redőnygurtni javítást nem rendezzük el, addig sötét marad a szobában.

Keressen minket bizalommal és ne halogassa tovább a redőnygurtni javítását! Minél hamarabb hív, annál hamarabb használhatja újra rendeltetésszerűen a redőnyét! Legyen újra világosság a szobában! Megadott elérhetőségeinken kérhet időpontot és árajánlatot!


Elakadt az árnyékoló? Hívjon szakembert a redőnyjavításhoz! 

redőny javításVitathatatlan, hogy a redőnyöknél a leggyakrabban előforduló hiba az elakadás. Ezt a legtöbb ember megpróbálja saját maga orvosolni, azonban az esetek többségében a gurtni rángatása, a lamellák kézzel történő erőltetése nem megoldás. Sokan nem is gondolnák, hogy ezeknél a hibáknál jóval összetettebb dolgok állnak a háttérben, ezért ebben az esetben is érdemes inkább szakembert hívni a redőny javításához.

Műanyag és alumínium redőnyöknél egyaránt előfordulhat az akadással kapcsolatos probléma, azonban mindkét esetben más tényezők okozhatják a kellemetlenséget. Műanyag redőnyöknél a megszorulást legfőképp a redőnylécek elcsúszása okozhatja. Ilyenkor a redőny javítása az elcsúszott léceknek a normál lefutást biztosító síkba való visszaigazításából áll. Műanyag árnyékolóknál a helytelen szerelés is kiválthatja a jelenséget: értelemszerűen ebben az esetben sokkal összetettebb lesz a redőny javítása, hiszen teljesen le kell szerelni a szerkezetet, megvizsgálni, majd helyesen visszatenni a helyére.

Alumínium redőnyöknél szintén okozhatja az elakadást a lécek elcsúszása, aminek javítását abban az esetben feltétlenül szakemberre kell bíznia, ha motor mozgatja az árnyékolót. Ezen kívül néha előfordul, hogy a redőnypalástot a fémhengerrel összekötő, fordított “T” alakú akasztók eltörése miatt nem lehet a szerkezetet leengedni. A redőny javítása ekkor a hibás alkatrész cseréjét jelenti. Azonban nem szabad a véletlenre bízni az új akasztó beszerzését, mert ugyanolyan méretűre van szükség, mint a meglévők, különben az akadással kapcsolatos probléma ugyanúgy fenn fog állni.

Ha elakadt az árnyékolója, ne álljon neki a szerelésnek, hiszen nagyobb bajt is csinálhat. Inkább hívjon bennünket a redőny javításához, hisz, mint láthatja, a helyreállítás valóban összetett feladat, ami megfelelő szakértelmet, gyakorlatot és speciális szerszámokat igényel. Ha szeretné igénybe venni redőnyjavítással kapcsolatos szolgáltatásunkat, vagy az árakról érdeklődne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Redőnyjavítás akár alkatrészcserével együtt is

redőnyjavítás A redőnyökkel többféle gond is adódhat, mindegy, hogy műanyag vagy éppen alumínium terméket használ valaki. Egy redőny alapvetően nem áll túl sok alkatrészből, de előfordul, hogy ezek elszakadnak, idővel megkopnak vagy éppen eltörnek. A redőnyjavítás természetesen ilyenkor elkerülhetetlen és szükség van a szakember segítségére.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha redőnyjavításhoz keres tapasztalt szakembert és mi gondoskodunk arról, hogy az árnyékoló újra a legjobb formáját hozza! Akármelyik alkatrész is adta meg magát, annak már nincs többé helye az árnyékolóban, cserélni kell. Mi ezt gyorsan és hatékonyan tudjuk kivitelezni, úgy, hogy Ön rövid időn belül már egy tökéletesen működő árnyékolót használhat majd. Milyen alkatrészek szorulhatnak cserére? A gurtni vagy a zsinór is tönkremehet, de sajnos a redőnymotor, illetve a tároló automata is felmondhatja a szolgálatot. Mi biztosítjuk az új alkatrészek beszerzését is, a régit kicseréljük az újra, Önnek csak fel kell keresnie minket!

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén redőnyjavításhoz és ne nélkülözze az árnyékolóit a szükségesnél tovább!Redőnyzsinór cseréje: bízza Ön is szakemberre a feladatot! 

redőnyzsinór cseréje

Sokan gondolják azt, hogy a redőnyöket csak gurtnival lehet mozgatni, pedig nem ritka, hogy inkább zsinórra van szükség a rendeltetésszerű használathoz. Akárcsak a gurtniknál, úgy a zsinóroknál is előfordul, hogy bizonyos időközönként szükséges őket cserélni. Az ezzel kapcsolatos munkálatokhoz mindenképp érdemes szakembert felkérni, több okból is.

A redőnyzsinór cseréje megegyezik a hagyományos gurtnicserével; a különbség annyi, hogy a zsinórt másként kell az automata csévélőbe rögzíteni. Ezt csakis egy szakember tudja precízen és pontosan kivitelezni, így később az árnyékoló használata közben nem fordulhatnak elő problémák. Sokan megpróbálják maguk elvégezni a javítást, de ez sajnos nem mindig sikerül, sőt, az esetek többségében további meghibásodást szül. Épp ezért érdemes tapasztalt szerelőre bízni a feladatot, mert nem csak gyorsabb, de még pénzt is meg lehet takarítani vele.

A redőnyzsinór cseréje alapvetően nem veszélytelen, azonban a külső tokos árnyékolók zsinórcseréje különösen balesetveszélyes, mert azt csak az ablakba kiállva lehet elvégezni, vagy le kell szerelni hozzá az egész redőnyt. Ezek a műveletek csak kellő szakértelemmel, tapasztalattal és gyakorlattal végezhetők el biztonságosan, tehát, ha az ügyfél szeretné elkerülni a komolyabb sérüléseket, mindenképp szakemberre kell bíznia a redőnyzsinór cseréjét

Amennyiben az ember tapasztalat nélkül vág neki a redőnyzsinór cseréjének, megvan az esélye arra, hogy ez hosszú ideig elhúzódhat, ezzel szemben egy gyakorlott szerelő gyorsan tud végezni az új zsinór telepítésével, így az ügyfélnek nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a redőnyzsinór cseréje miatt kialakult felfordulással.

Ha az Ön árnyékolóját is csak zsinórral lehet mozgatni, azonban az utóbbi időben bizonytalanul tudja csak használni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk a redőnyzsinór cseréjét! Minőségi, gyors szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.Redőnyjavítás Budapesten: feltétlenül bízza szakemberre a helyreállítást!

redőny javításElakad, leszakad, szétcsúszik – csak pár hiba, amik szinte minden redőnytulajdonos számára ismertek. A felmerülő problémákat többnyire igyekeznek valamilyen módon orvosolni, de sajnos úgy, hogy ők próbálják megjavítani a redőnyt, viszont a helyreállítás koránt sem egyszerű és veszélytelen feladat. Ha az Ön árnyékolója is meghibásodott, és a fővárosban él, bízza ránk a redőnyjavítást Budapesten!

A legtöbben nem is gondolnánk, hogy milyen veszélyeket rejt az árnyékolók javítása. A fővárosban jellemző, hogy ahány ingatlan, annyiféle árnyékolótípussal lehet találkozni, amelyek között például az elektromos és az alumínium redőnyök különösen kockázatosak: elég egy rossz, bizonytalan mozdulat és máris megtörténik a baj. A helyzetet tovább nehezítheti az, ha a meghibásodott árnyékolót emeleti ablakra szerelték fel. Sokan nincsenek hozzászokva a mélység látványához, ráadásul megfelelő védőfelszerelés nélkül nemhogy kockázatos, egyenesen tilos is nekilátni a redőny javításának!

Mindezek miatt feltétlenül szakemberre kell bízni a redőnyjavítást Budapesten! Kollégáink kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek az árnyékolók hibáinak helyreállításával kapcsolatban, továbbá a birtokukban vannak azok a védőfelszerelések, amelyek segítenek megakadályozni a baleseteket. Szakembereinknek az emeleti ingatlanokban található, hibás árnyékolók sem jelentenek kihívást, hiszen a hosszú évek során hozzászoktak már a nagy mélységekhez. Ha nincs erkély, akkor is képesek rövid idő alatt megoldani a felmerülő problémát!

Bízza Ön is felkészült és tapasztalt szakemberekből álló csapatra redőnye javítását Budapesten! Már csak pár hónap és itt a nyár, amikor kifejezetten szüksége lesz árnyékolójára a kánikula elleni küzdelemben. Hibásan működő redőnnyel ne vágjon neki a nyári szezonnak, kérje mihamarabb szakembereink segítségét a helyreállításban! Budapesti redőnyjavítási szolgáltatásunk igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
Gyors segítség a tökéletes komfortért: műanyag redőny javítás

Redőnyöket használ külső árnyékolóként az ingatlanán? A műanyag redőnyök nagyon hasznos árnyékolók, hosszan lehetne sorolni, hogy miért annyira praktikusak. Nem véletlen, hogy nagyon népszerűek már olyan hosszú idő óta. Egy redőnynek nem gond, hogy minden fényt kizárjon, ha úgy szeretnék használói. A beszűrődő napsugarakkal nincs probléma, a redőnyök igazán jól árnyékolnak, ha arra van szükség. Nem csak sötétíteni tudnak, de hangszigetelnek és hőszigetelnek is, segítenek energiát spórolni. Nincs gond velük, nem igényelnek különösebb karbantartást sem. Ettől még sajnos az idő múlásával meghibásodhatnak, sérülhetnek, és ilyenkor szükség van egy szakemberre műanyag redőny javításhoz.

A műanyag redőny javításnak több oka is lehet, de biztosak lehetünk abban, hogy az esetek nagy részében az árnyékoló még megmenthető. Csak igazán komoly sérüléseknél kell úgy döntenie a redőny tulajdonosának, hogy új árnyékolókat vásárol. Amennyiben egy műanyag redőny a hibája mellett öreg is, nem érdemes vele tovább kínlódni és inkább ajánlatos egy új darabra beruházni, ami már jobban teljesít. Mikor bízhatunk a szakemberben, hogy a műanyag redőny javítást képes gond nélkül megoldani, és elég lesz egy alkatrész csere vagy egy kis igazítás?

A műanyag redőny javítás szükségessé válhat, ha a baj csupán annyi, hogy a redőny zsinór, illetve a redőny gurtni elkopott, elszakadt, nem mozdul, a zsinór pedig felszaladt és nem lehet elérni. Itt valóban csak egy új hevederre lesz szükség, illetve annak a beszerelésére. Az automata vagy a motor is meghibásodhat, ilyenkor sem kell feltétlenül a redőnyt kidobni, ha a többi része ép és működőképes. Egy jó szakember ügyesen kicseréli és beüzemeli.

Keresse fel cégünket bizalommal, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat műanyag redőny javítással kapcsolatban! Tapasztalt szakemberek segítenek Önnek is abban, hogy a redőnyeit ne kelljen kicserélni, csak megjavítani! A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén bátran lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen időpontot műanyag redőny javításra!

Mitől függ a redőnyjavítás ára?

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor egy háztartásban tönkremennek a redőnyök. Ilyenkor természetes, hogy az érintettek a lehető leghamarabb megoldást szeretnének találni a fennálló problémára. Elkezdődik a kutatás a különböző szolgáltatások között, amikor is az emberek szembesülhetnek azzal, hogy a redőnyjavítás ára szakemberenként eltérő. Mielőtt döntene, nem árt azokkal a tényezőkkel tisztában lenni, amik meghatározzák a redőnyjavítás árát. Így reális képet kaphat arról, hogy mi, miért kerül annyiba, és könnyen látni fogja, hogy kihez érdemes fordulnia.

Mivel az árnyékolók meghibásodását számtalan probléma okozhatja, a redőnyjavítás árát elsősorban ez a tényező határozza meg. Egyszerű gurtnicseréért értelemszerűen nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, azonban, ha már több gurtniról van szó, ráadásul magával a sötétítő szerkezetével is probléma van, értelemszerűen növekednek az árak. Azonban e téren nem érdemes kompromisszumot kötni. Maguktól a hibák nem fognak megszűnni, egy használhatatlan redőny pedig természetesen rengeteg bosszúságot okoz a háztartásban élőknek. Ha komplett javításra van szükség, ami garantálja, hogy a jövőben nem lesz probléma a sötétítővel, éljen ezzel az opcióval! A redőnyjavítási árakat a feladatok mennyiségén és bonyolultságán túl a felhasznált alapanyagok és a szakemberek munkadíja is befolyásolja. Ezzel kapcsolatban érdemes árajánlatot kérni, ugyanis így könnyedén tud már előre kalkulálni, ennek köszönhetően nem érhetik váratlanul a felmerülő kiadások.

Cégünk a redőnyjavítási árakat igyekszik ügyfélközpontúan kialakítani, annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetők legyenek helyreállítási szolgáltatásaink. A bennünket felkereső ügyfeleknek a redőnyjavítás árakról történő tájékozódás után eszükben sincs kompromisszumot kötni rossz sötétítőjükkel! Ha Önnek is hosszú ideje használhatatlan a redőnye, vagy annak mozgató motorjával van probléma, forduljon hozzánk bizalommal és rövid határidőn belül, kedvező feltételekkel elhárítjuk a hibát!

Profi redőny javítás az árnyékolók tökéletes működéséért

Nincs kétség afelől, hogy egy rosszul vagy egyáltalán nem működő redőny komoly bosszúságokat okoz a hétköznapokban, és ilyenkor a feszültséget tovább fokozza az, ha hosszú ideig kell várni a szakemberre a redőny javításához.

Ha bennünket  választ, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk biztosítani a redőny javítást. Az árnyékolók rendkívül fontos szerepet töltenek be az ingatlanok hőszigetelésével és diszkréciójának megőrzésével kapcsolatban is, ráadásul most a korai sötétedés miatt még aktuálisabbá válik, hogy a redőny megfelelően működjön. Ilyenkor a lámpákat már a délutáni órákban felkapcsolják az emberek, amikor még egyáltalán nem kihaltak az utcák, így pedig bárki beláthat az otthonokba.

Használja ismét rendeltetésszerűen sötétítőjét, ehhez pedig vegye igénybe redőny javítás szolgáltatásunkat! Felmerülő kérdéseivel és időpont egyeztetésért keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, munkatársaink készséggel segítenek!


Nem tudja, kit hívjon redőnyszereléshez?

Minden redőnyszerelő elfoglalt, nincs egy megbízható kontaktja, sehol nem találja a régi szerelője telefonszámát? A redőnyszerelést lehet halogatni ugyan, de nem a végtelenségig. Ha Ön sem szeretne határozatlan ideig kompromisszumokat kötni azzal, hogy mennyire legyen világos, vagy sötét a szobában, hívjon szakembert redőnyszereléshez!

Hívjon minket, ha azonnali eredményt vár el, és szeretné, ha megbízható csapat gondoskodna a redőnyszerelésről! Nem számít, hogy leszakadt, szorul, automata, vagy elektromos a redőny, gyorsan és szakszerűen megjavítjuk Önnek! Az sem számít, hogy műanyag, alumínium, új, vagy régi, a tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden típusú redőnyt és a legtöbb problémát meg tudjunk javítani. Miért várakozna tovább, miért keresgélne, ha időt és energiát spórolhat velünk? Nem hagyjuk cserben, ha redőnyszerelésről van szó!

Részletes tájékoztatásért keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!


Sürgős lenne, de senki nem ér rá? Redőnyjavítás rövid határidővel!

Árnyékolóra szüksége van minden otthonnak, mert nyugalmat biztosítanak a külvilággal, az időjárással, a zajokkal és a fényekkel szemben. Mi lenne velünk függönyök, roletták, rolók vagy redőnyök nélkül? Ezt bárki nagyon könnyen megtapasztalhatja, ha egyszer csak elromlik az árnyékolója: akad, leszakadt, eltört, elöregedett, vagy egyéb hibája miatt használhatatlanná válik.

Rövid határidejű redőnyjavításra van szüksége? Sosem tudhatja, hogy mikor kell redőnyszerelőt hívnia. Természetesen mindenki a legjobbat szeretné, ami tulajdonképpen profi, olcsó, rövid határidővel történő redőnyjavítást jelent.

Forduljon hozzánk bizalommal, probléma lép fel a redőnnyel! Ne várjon a mindig elfoglalt szerelőkre, ígérgetés helyett a megoldásokat részesítse előnyben! Ha a redőnyjavítást rövid határidővel szeretné igénybe venni, és sérült árnyékolóját minél hamarabb gond nélkül használni, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!


Turcsányi redőny | +36-30-324-6208 | redony.napellenzok@gmail.com 1156 Budapest, Nyírpalota u.78.